Welkom bij Groep INTRO

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Een inclusieve samenleving is hierbij ons doel. We doen dit via tewerkstelling, vorming, coaching en advies.

Onze beloftes

 • Deskundig

  Door teamwork en meer dan 50 jaar ervaring

 • Betrouwbaar

  We beloven enkel wat we kunnen waarmaken

 • Positief

  Onze medewerkers denken in mogelijkheden

 • Duurzaam

  We gaan voor een resultaat op lange termijn

Nieuws

2019-05-09

Nieuwe brochure SWF-bijscholingen

Er is een nieuwe brochure voor de SWF-bijscholingen. In 2018 deden we een bevraging van de scholen en op basis hiervan werd het aanbod opgefrist. Neem hier zeker eens een kijkje!

Lees nieuwsbericht

Vind Groep INTRO in jouw buurt

Word jij onze nieuwe collega?

Coach-adviseur WIJ!3 Leuven/Diest/Tienen

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. We doen dit via arbeid, vorming en begeleiding. Meer info op www.groepintro.be

Voor het team in Leuven/Diest/Tienen is Groep INTRO op zoek naar een coach-adviseur, binnen het project WIJ!3  Het project bestaat er in jonge werkzoekenden naar een job te begeleiden.

Bekijk vacature

Jobconsulent/ accountmanager Sint-Niklaas

Groep INTRO vzw biedt vorming, begeleiding en tewerkstelling aan voor mensen die extra kansen nodig hebben. Het team in Sint-Niklaas zoekt een nieuwe collega voor het begeleiden van werkzoekenden naar de arbeidsmarkt en het regionale werkgeversnetwerk actief uit te breiden.

Bekijk vacature

Als waardengedreven onderneming werken we aan deze duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Geen armoede Kwaliteitsonderwijs Waardig werk en economische groei Ongelijkheid verminderen Verantwoorde consumptie en productie