Welkom bij Groep INTRO

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Een inclusieve samenleving is hierbij ons doel. We doen dit via tewerkstelling, vorming, coaching en advies.

Onze beloftes

 • Deskundig

  Door teamwork en meer dan 50 jaar ervaring

 • Betrouwbaar

  We beloven enkel wat we kunnen waarmaken

 • Positief

  Onze medewerkers denken in mogelijkheden

 • Duurzaam

  We gaan voor een resultaat op lange termijn

Nieuws

2019-09-24

Global Peace Games

80 jongeren en begeleiders uit Italië, Engeland, Ierland, India, Duitsland en België streken 15 september neer in Mesen voor de Global Peace Games, een 6daagse uitwisseling rond oorlog, vrede en conflict. De Belgische delegatie bestond uit 18 jongeren uit OKAN die met Groep INTRO een onvergetelijke week meemaakten.

Lees nieuwsbericht
2019-05-09

Nieuwe brochure SWF-bijscholingen

Er is een nieuwe brochure voor de SWF-bijscholingen. In 2018 deden we een bevraging van de scholen en op basis hiervan werd het aanbod opgefrist. Neem hier zeker eens een kijkje!

Lees nieuwsbericht

Vind Groep INTRO in jouw buurt

Word jij onze nieuwe collega?

Jobcoach in Sint-Niklaas

Groep INTRO vzw biedt vorming, begeleiding en tewerkstelling aan voor mensen die extra kansen nodig hebben. Het team in Sint-Niklaas zoekt, voor een uitbreiding van haar projecten, een nieuwe collega met snelle indiensttreding voor regio Sint-Niklaas.

Bekijk vacature

Tijdelijke Projectleider Oost-Vlaanderen

Groep INTRO is een maatwerkbedrijf met een 200-tal medewerkers. Wij zijn een waarden gedreven en inclusief bedrijf waar medewerkers centraal staan.

Groep INTRO verzorgt onder meer groenonderhoud en renovatieprojecten voor zowel diverse gemeenten als voor instellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider met ervaring in de groensector en/of renovatiesector, die van aanpakken weet en de drive heeft om het klantendossier van A tot Z in handen te nemen. Samen met je team zorg je ervoor dat de projecten die je in beheer hebt in goede banen worden geleid.

De projectleider heeft de leiding over 2 van deze teams met een telkens een 4-tal werkleiders en 20 tot 40 arbeiders. We zoeken momenteel aansturing voor onze vestigingen in Aalst, Anderlecht en Maldegem.

Bekijk vacature

Als waardengedreven onderneming werken we aan deze duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Geen armoede Kwaliteitsonderwijs Waardig werk en economische groei Ongelijkheid verminderen Verantwoorde consumptie en productie