Welkom bij Groep INTRO

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Een inclusieve samenleving is hierbij ons doel. We doen dit via tewerkstelling, vorming, coaching en advies.

Onze beloftes

 • Deskundig

  Door teamwork en meer dan 50 jaar ervaring

 • Betrouwbaar

  We beloven enkel wat we kunnen waarmaken

 • Positief

  Onze medewerkers denken in mogelijkheden

 • Duurzaam

  We gaan voor een resultaat op lange termijn

Nieuws

2019-05-09

Nieuwe brochure SWF-bijscholingen

Er is een nieuwe brochure voor de SWF-bijscholingen. In 2018 deden we een bevraging van de scholen en op basis hiervan werd het aanbod opgefrist. Neem hier zeker eens een kijkje!

Lees nieuwsbericht
2019-03-15

CHILLweek laat jongeren proeven van sport en cultuur

De CHILLweek is een initiatief van de stad Mechelen, die daarvoor samenwerkte met het Agentschap Integratie & Inburgering en de vzw Groep Intro.

Lees nieuwsbericht

Vind Groep INTRO in jouw buurt

Word jij onze nieuwe collega?

Buurtwerker in Halle

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. We doen dit via arbeid, vorming en begeleiding.

Groep INTRO werft een buurtwerker aan voor haar team te Halle, dat zowel in opdracht van andere organisaties (scholen, jeugddienst, asielcentrum…) als vanuit een eigen marktgericht aanbod vorming en begeleiding biedt aan jongeren uit kansengroepen.

Bekijk vacature

Jongerenwerker in Halle-Vilvoorde

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. We doen dit via arbeid, vorming en begeleiding.

Groep INTRO werft een jongerenwerker aan voor haar team te Halle-Vilvoorde, dat zowel in opdracht van andere organisaties (scholen, jeugddienst, asielcentrum…) als vanuit een eigen marktgericht aanbod vorming en begeleiding biedt aan jongeren uit kansengroepen.

Bekijk vacature

Als waardengedreven onderneming werken we aan deze duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Geen armoede Kwaliteitsonderwijs Waardig werk en economische groei Ongelijkheid verminderen Verantwoorde consumptie en productie