Welkom bij Groep INTRO

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Een inclusieve samenleving is hierbij ons doel. We doen dit via tewerkstelling, vorming, coaching en advies.

Onze beloftes

 • Deskundig

  Door teamwork en meer dan 50 jaar ervaring

 • Betrouwbaar

  We beloven enkel wat we kunnen waarmaken

 • Positief

  Onze medewerkers denken in mogelijkheden

 • Duurzaam

  We gaan voor een resultaat op lange termijn

Nieuws

2019-05-09

Nieuwe brochure SWF-bijscholingen

Er is een nieuwe brochure voor de SWF-bijscholingen. In 2018 deden we een bevraging van de scholen en op basis hiervan werd het aanbod opgefrist. Neem hier zeker eens een kijkje!

Lees nieuwsbericht

Vind Groep INTRO in jouw buurt

Word jij onze nieuwe collega?

Vormingswerker met technische achtergrond standplaats Halle - werkgebied Halle-Asse

Groep INTRO vzw biedt vorming, begeleiding en ondersteuning in de zoektocht naar werk aan werkzoekenden die extra kansen nodig hebben, maar ook aan werknemers die zich willen bijscholen of willen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Het team in Halle-Asse zoekt, voor een uitbreiding van haar projecten, een nieuwe collega met indiensttreding zo snel mogelijk.

Bekijk vacature

Jobcoach voor GOB-trajecten in Antwerpen

Groep INTRO vzw biedt vorming, begeleiding en tewerkstelling aan voor mensen die extra kansen nodig hebben. Sinds 2018 is Groep INTRO erkend  als ‘Gespecialiseerde Opleidings-, Begeleidings- en Bemiddelingsdienst’ (GOB) . Voor dit GOB -team zoeken wij een jobcoach voor de begeleiding bij werkplekleren van werkzoekenden . Het gaat  om mensen  die nood hebben aan gespecialiseerde dienstverlening als het risico op langdurige werkloosheid groot is , ten gevolge van ernstige beperkingen op vlak van gezondheid en functioneren.

Bekijk vacature

Als waardengedreven onderneming werken we aan deze duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Geen armoede Kwaliteitsonderwijs Waardig werk en economische groei Ongelijkheid verminderen Verantwoorde consumptie en productie