Bemiddelingsvouchers VDAB

Op zoek naar werk?
Bij Groep INTRO draait alles om jou.

We luisteren, passen ons aan jouw behoeften aan en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, zodat je vol zelfvertrouwen op zoek kan.

Onze deskundige coaches staan altijd voor je klaar, zelfs nadat je een baan hebt gevonden.
Kies voor Groep INTRO en zet jouw loopbaan in beweging.

Waarom Groep INTRO?

Recht op jouw doel af

We hebben één doel en dat is samen met jou op zoek gaan naar een gepaste job. Wat jij wil en wat jij kan staat centraal. We bekijken samen alle opties en maken op basis hiervan een actieplan op. Elke stap die we nemen heeft dit doel voor ogen. Zijn er bijvoorbeeld opleidingen die aansluiten bij jouw jobdoel? Dan bekijken we ook hier wat de mogelijkheden zijn. We houden natuurlijk ook rekening met jouw woonplaats zodat je ons gemakkelijk kan bereiken.

Voor alles een oplossing

We denken in oplossingen en niet in problemen. We ondersteunen jou tijdens het traject om zo realistische stappen te zetten richting werk. Onthoud: je doet dit niet alleen!

Wat vind jij belangrijk?

Vind jij respect en vertrouwen belangrijk? Dan zit je bij Groep INTRO aan het juiste adres. Samen met jouw jobcoach ga je in een vertrouwelijke omgeving waarin wederzijds respect centraal staat, bepaalde stappen ondernemen die jou leiden naar werk. Tijdens dit traject is er ook altijd ruimte voor feedback en houden we rekening met jouw situatie.

Hoe werken we?

Afspraak

Afspraak

Je hebt de opdracht gekregen om een begeleidingspartner te zoeken. Contacteer ons op de door jouw gekozen locatie ( online of telefonisch) en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit verkennend kennismakingsgesprek luisteren we naar elkaars verhaal. Onze coach legt uit hoe een begeleiding bij Groep INTRO zal verlopen. Zo kan je zelf besluiten welk dienstverlening het beste bij jou aansluit.

Je keuze

Je keuze

Je geeft je keuze door aan de VDAB. Je VDAB-bemiddelaar doet het nodige om je traject op te starten.

Intakegesprek

Intakegesprek

Vanaf hier gaan we samen op weg. Wat jij wil en wat jij kan staat centraal. We bekijken samen alle opties en maken op basis hiervan samen een actieplan op.

Traject

Traject

In deze periode spreken we regelmatig af en bekijken we de mogelijkheden. We maken afspraken over de volgende stappen.

Nieuwe job!

Nieuwe job!

Vind je voor het einde van het traject al een nieuwe job? Dan zijn we heel blij voor jou! Je hebt dan nog steeds de mogelijkheid om contact op te nemen met ons voor ondersteuning.


Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een begeleidingstraject?

Een begeleidingstraject bij Groep INTRO duurt minimum zes maanden. Het traject kan verlengd worden tot 12 maanden wanneer er ook taalondersteuning is. 

Wat als het niet klikt met mijn jobcoach?

We doen er alles aan om de coach te vinden die bij jou past. Als dat nodig blijkt, kun je ervoor kiezen om van coach te veranderen.

Wie wordt mijn jobcoach?

Dat vertellen we jou tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw verwachtingen uitvoerig bespreken. Zo vinden we de gewenste locatie en het tijdstip, en natuurlijk de coach die bij jou past. Je krijgt dan meteen ook zijn/haar rechtstreekse contactgegevens.

Zijn jullie ook beschikbaar na de kantooruren?

Jij kan ons doorlopend bereiken op werkdagen tussen 8u30 en 16u30. Lukt het niet, geef een seintje via voucher@groepintro.be of op het nummer 0800/150 76. We nemen binnen 48u contact op, op het tijdstip dat jou het best past.

Waar gaat mijn begeleiding door?

Altijd bij jou in de buurt. Op onze site staan al onze locaties. Ze liggen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Er is er dus zeker één in de buurt van jouw huis of werk. Onze coaches zijn flexibel: de coaching kan soms doorgaan op een andere locatie en in uitzonderlijke gevallen ook online.

Stel je vraag via onderstaand formulierLaatst gewijzigd op: 2023/08/30