Horeca

Met onze horecaondernemingen combineren we het beste van twee werelden.  Lekkere maaltijden met verse en lokale producten klaargemaakt op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier. Kortom, h'eerlijk eten!

Hoe wij te werk gaan

In onze keukens en op onze werkvloeren bieden we medewerkers een betaalde job en bieden we hen kansen op werkervaring. Zo vergroten we hun kansen om door te stromen naar het normaal economisch circuit. 

In onze eigen onderneming creëren we een inclusieve werkomgeving, aangepast aan de mogelijkheden van de medewerkers en stimulerend om te groeien.

Met een coachingsteam, opleiding en ervaren werkleiders garanderen we een goede begeleiding en kwalitatieve dienstverlening. 

Onze sterktes

  • Dagelijks laten we meer dan 300 klanten proeven van h’eerlijk eten en drinken

  • We werken met meer dan 50 gedreven medewerkers die er elke dag voor gaan

  • We hanteren democratische prijzen zodat ons aanbod toegankelijk is voor iedereen

  • Onze winst investeren we in de groei van onze medewerkers

“Wij zijn met heel de familie-van oma tot baby- gaan eten bij koek & ei en vonden het daar super! Heel gezellig, hip, lekker, kindvriendelijk (kinderstoeltjes en uitgebreide kinderhoek) en vriendelijk”

Charlotte

Contacteer onze verantwoordelijke


Hallo, ik ben Roel.

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent horeca.

Laatst gewijzigd op: 2024/03/22