Wasstraat

Wasstraat

Jouw herbruikbare bekers opnieuw brandschoon

De herbruikbare bekers worden op een duurzame en betrouwbare manier afgewassen en gedroogd in onze professionele wasstraat. De wasstraat kan tot wel 50.000 bekers per dag wassen. Na het reinigingsproces zijn de bekers 100% proper en droog en klaar voor een volgend gebruik.

Stockeren

Heb je zelf geen ruimte om herbruikbare bekers op te slaan? Wij beschikken over grote opslagruimtes waar we je herbruikbare bekers kunnen stockeren tot het volgende evenement.

Eigen koerierdienst

Onze koerierdienst staat voor je klaar om transport te regelen van en naar het evenement. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe de bekers veilig en tijdig aankomen op het evenement.

Koelcel

Dankzij onze koelcel kunnen gebruikte bekers indien nodig tijdelijk koel gestockeerd worden in afwachting van het wassen, waardoor microbiële contaminatie geen enkele kans krijgt.

Advies

Bij ons kun je steeds terecht voor advies op maat. We staan klaar om je te adviseren over de meest geschikte herbruikbare bekers voor jouw evenement.

Samen richting groei

De wasstraat werd gerealiseerd met steun van de Vlaamse Overheid  en maakt deel uit van het Wash-it platform. 

Onze beloftes

 • Ecologisch

  Onze state-of-the-art wasinstallatie behoort tot de meest energiezuinige in haar soort en heeft een laag waterverbruik. Via zonnepanelen op het dak wekken we zelf de energie op die nodig is om de wasstraat te laten werken.

 • Kwaliteit

  We leveren 100% propere en droge bekers die klaar zijn voor een volgend gebruik.

 • Sociale keuze

  We begeleiden en coachen onze medewerkers in hun tewerkstellingstraject zodat ze hun eigen sterktes leren kennen. Kiezen voor Groep INTRO is kiezen voor mensen.

 • Partnerschap

  We zijn een waspartner binnen het Wash-it collectief, een netwerk van wasstraten verspreid over heel Vlaanderen. Met een gezamenlijke wascapaciteit van meer dan 30 miljoen bekers op jaarbasis zijn we het grootste wasnetwerk van Europa.

Contacteer onze verantwoordelijke

Ik heb een vraag over:

Fabian
Hallo, ik ben Fabian.

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent wasstraat.

Groep INTRO is op verschillende domeinen actief.

Bekijk ook onze andere categorie├źn.


Bekijk ons volledig aanbod
Laatst gewijzigd op: 2024/03/22