2023-03-28

Wij zoeken vrijwilligers voor zomerschool in Leuven


De zomerschool gaat door van 14 tem 25 augustus op weekdagen, inclusief 15 augustus. We richten ons op 200 deelnemers. 2 weken vol sport, spel, crea, fun en leerkansen voor jongeren! Om dit alles in goede banen te leiden hebben we heel wat vrijwilligers nodig. Mogelijke taken zijn begeleiding van de deelnemers, kookvrijwilligers, logistieke vrijwilligers... 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annerose Janssens via annerose.janssens@groepintro.be of 0473/52.40.54

De zomerschool is een samenwerking tussen Groep INTRO en Arktos in Leuven.

2023-05-16

Groep INTRO biedt met professionele wasstraat voor herbruikbare bekers een duurzame oplossing aan eventorganisatoren

Groep INTRO Maatwerk vzw opende deze namiddag haar professionele wasstraat voor herbruikbare bekers. Hiermee biedt dit maatwerkbedrijf een duurzame oplossing aan eventorganisatoren in de ruime Gentse regio. Minister Jo Brouns, burgemeester Mathias De Clercq en schepen Bram Van Braeckevelt waren aanwezig. 

Lees nieuwsbericht
2023-04-26

Bad van Marie brengt hedendaags circus naar Groep INTRO

Bad van Marie maakte voor het MAD-festival in Antwerpen een eenmalige voorstelling in samenwerking met Groep INTRO. Tijdens een interactieve stadswandeling, met een tablet als virtuele gids, wandelde je door de wijken Asiadok en Park Spoor Noord. Ook kwamen de deelnemers langs het karakteristieke gebouw van Groep INTRO in de Biekorfstraat. 

Lees nieuwsbericht
2023-03-03

Groep INTRO draagt via nieuw living lab bij aan een duurzame e-bike industrie in Vlaanderen

Elektrische fietsen zijn 20 tot 50 keer milieuvriendelijker dan elektrische wagens, met een uitstoot van 2 tot 5 gram CO2 per gereden kilometer. Zelfs als je de batterij van je fiets oplaadt met groene stroom kan er CO2-uitstoot zijn in de volledige duurzaamheidsketen.

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/03/30