2019-01-29

Wij stellen u voor: I-Diverso!


Op 1 februari lanceren wij I-Diverso. I-Diverso is een initiatief van Groep INTRO vzw en WEB vzw. Met I-Diverso willen we een complete HR-dienstverlening aanbieden aan organisaties en bedrijven in gans Vlaanderen en Brussel.  

Groep INTRO vzw en WEB vzw focussen beiden op de intensieve begeleiding op maat van kwetsbare doelgroepen op de arbeidsmarkt. I-Diverso focust op de ondersteuning voor bedrijven in alle sectoren die deze profielen tewerkstellen. Denk hierbij concreet aan ondersteuning bij toeleiding, coaching, advies en opleiding. Zie ook https://i-diverso.be/  voor meer informatie!

Heb je een concrete vraag voor I-Diverso? 

Contacteer één van onze regionale accountmanagers. Ontdek ze hier op het kaartje.

2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
2023-10-18

After-work event Kortrijk - Tik Tak versus Tik Tok

Op 30 november nodigen we werkgevers uit op ons gratis afterwork event met als centraal thema 'Jongeren bereiken én behouden op je werkvloer'. 

Lees nieuwsbericht
2023-10-17

Jobbeurs in Gistel

Op zoek naar werk in de regio Gistel? Kom dan naar onze jobbeurs. Je ontmoet er lokale ondernemers op zoek naar personeel. De beurs gaat door in Zomerloos - Sportstraat 1 in Gistel van 15u tot 19u. Breng die dag voldoende CV's mee!

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2019/02/21