>
2023-07-15

West4Youth versterkt jongeren in de Westhoek


West4Youth helpt jongvolwassenen die tussen wal en schip vallen. Met persoonlijke coaches begeleiden we hen op hun weg naar werk of ondernemerschap, rekening houdend met hun individuele behoeften en wensen.

Bij WEST4Youth staat de jongere centraal! Samen met hen ontdekken we hun sterke punten en bouwen we aan een uniek traject. Het resultaat? 44% van de jongvolwassenen is nu aan het werk, en 8% volgt een opleiding.

We zijn trots op dit partnerschap met CAW Centraal-West-Vlaanderen, Arktos, Argos, Solentra, De Sleutel, Havenzate, CGG Largo en de lokale overheden. Samen vormen we een hecht team van jongerencoaches die ondersteuning bieden in de eigen leefomgeving van de jongeren.

Uiteraard zijn er uitdagingen, zoals wachtlijsten voor psychische hulp en beperkte mobiliteit, maar we blijven gemotiveerd om jongeren te helpen stappen te zetten en te vertrouwen op hun eigen talenten.

Met WEST4Youth geven we jongeren de controle over hun eigen leven terug en laten we hen geloven in zichzelf. Samen bouwen we aan een sterke toekomst! 

2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
2023-11-14

Van de L├╝becksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
2023-10-18

After-work event Kortrijk - Tik Tak versus Tik Tok

Op 30 november nodigen we werkgevers uit op ons gratis afterwork event met als centraal thema 'Jongeren bereiken én behouden op je werkvloer'. 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/08/25