2023-07-15

West4Youth versterkt jongeren in de Westhoek


West4Youth helpt jongvolwassenen die tussen wal en schip vallen. Met persoonlijke coaches begeleiden we hen op hun weg naar werk of ondernemerschap, rekening houdend met hun individuele behoeften en wensen.

Bij WEST4Youth staat de jongere centraal! Samen met hen ontdekken we hun sterke punten en bouwen we aan een uniek traject. Het resultaat? 44% van de jongvolwassenen is nu aan het werk, en 8% volgt een opleiding.

We zijn trots op dit partnerschap met CAW Centraal-West-Vlaanderen, Arktos, Argos, Solentra, De Sleutel, Havenzate, CGG Largo en de lokale overheden. Samen vormen we een hecht team van jongerencoaches die ondersteuning bieden in de eigen leefomgeving van de jongeren.

Uiteraard zijn er uitdagingen, zoals wachtlijsten voor psychische hulp en beperkte mobiliteit, maar we blijven gemotiveerd om jongeren te helpen stappen te zetten en te vertrouwen op hun eigen talenten.

Met WEST4Youth geven we jongeren de controle over hun eigen leven terug en laten we hen geloven in zichzelf. Samen bouwen we aan een sterke toekomst! 

2023-08-25

Opleiding schoonmaak in de zorg 2023

We organiseren dit najaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen.

 

Lees nieuwsbericht
2023-07-28

TICKET TO EUROPE, een onvergetelijke reis

Tien Dendermondse achttienjarigen stapten deze zomer op de trein voor een unieke trip door Europa. Samen maakten ze een twaalfdaagse reis door Spanje en Frankrijk. Een reis vol kansen om te groeien en sterker te worden.

Lees nieuwsbericht
2023-06-29

Het succesverhaal van Bert

Bert vond zijn passie voor ICT met hulp van jobcoach Lise. Ondanks gebrek aan formele opleiding bood Gemeente Wemmel hem een stage aan. Zijn kennis bleek uitstekend en hij kreeg een aangepaste vaste job. Dit succesverhaal toont de waarde van een gedreven jobcoach.

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/08/25