2020-12-24

Werklift Beveren valt in de prijzen!


De jaarwisseling gaat voor veel mensen vaak gepaard met een extra inspanning ten voordele van goede doelen. Denk maar aan De Warmste Week, Make Belgium Great Again en talloze andere initiatieven. Ook Neos, het Netwerk van ondernemende senioren met 36 000 leden verspreid over heel Vlaanderen, zette zich in voor het goede doel.

Neos startte 2 jaar geleden met de campagne ‘Neos met een hart’ waarbij het netwerk zich inzet voor een warmhartige samenleving. In totaal schonken alle Neos-clubs samen 150.000 euro aan de organisaties die zij een warm hart toedragen.

Er werden 4 categorieën geselecteerd: mensen in kansarmoede, mensen met een beperking, mensen op zoek naar een betere toekomst en circulaire economie. Als orgelpunt van de grote campagne ontvingen 12 goede doelen, zorgvuldig geselecteerd door een jury en een stemronde, elk 3000 euro. Waaronder dus ook onze eigenste Werklift in Beveren uit de categorie circulaire economie!

Werklift werd samen met 11 andere initiatieven gekozen uit een poule van meer dan 200 goede doelen. Werklift zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door aan de slag te gaan in een atelierwerking leren de deelnemers hoe het eraan toegaat op een werkvloer en (her)ontdekken ze hun eigen competenties. Het doet ons veel plezier dat Werklift beloond wordt en (h)erkenning krijgt voor de onuitputbare inzet, het engagement en harde werk van onze collega’s, deelnemers en partners.

Onze collega’s David en Diederik mochten vorige week de cheque ter waarde van €3000 in ontvangst nemen.

2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2020/12/23