2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract


Met het project postmobiel wonen op de Lübecksite wilde de Stad Gent een einde maken aan de kampementen waar mensen – veelal Roma - in precaire omstandigheden woonden in afgedankte woonwagens of barakken.

Het Jobteam Gent werd ingeschakeld om de bewoners te begeleiden richting werk. Geen eenvoudige opdracht, omdat deze doelgroep vaak weinig ervaring heeft met werk, weinig Nederlands kan en bovendien kampt met een slecht imago.

Maatwerkbedrijf Demival uit Deinze ging de uitdaging aan. Uiteindelijk konden een tiental Roemeense Roma uit Gent er duurzaam aan de slag. Deze video vertelt hun verhaal. https://www.youtube.com/watch?v=93WX9s8QYuU

2023-10-18

After-work event Kortrijk - Tik Tak versus Tik Tok

Op 30 november nodigen we werkgevers uit op ons gratis afterwork event met als centraal thema 'Jongeren bereiken én behouden op je werkvloer'. 

Lees nieuwsbericht
2023-10-17

Jobbeurs in Gistel

Op zoek naar werk in de regio Gistel? Kom dan naar onze jobbeurs. Je ontmoet er lokale ondernemers op zoek naar personeel. De beurs gaat door in Zomerloos - Sportstraat 1 in Gistel van 15u tot 19u. Breng die dag voldoende CV's mee!

Lees nieuwsbericht
2023-08-25

Opleiding schoonmaak in de zorg 2023

We organiseren dit najaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen.

 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/11/14