2023-07-28

TICKET TO EUROPE, een onvergetelijke reis


De uitnodiging om jongeren een unieke reiservaring te bieden kwam van Jint en DiscoverEU. Jint wilde vooral jongeren aan de beurt laten komen waarvoor reizen niet altijd een evident is. Zo kwamen ze bij Groep INTRO terecht. Buurtopbouwwerkers, jongerenwerken en het Agentschap Inburgering in Dendermonde stelden het reisgezelschap samen.

2023-08-25

Opleiding schoonmaak in de zorg 2023

We organiseren dit najaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen.

 

Lees nieuwsbericht
2023-07-15

West4Youth versterkt jongeren in de Westhoek

WEST4Youth, het WESTkust Samenwerkings Traject 4 Youth, biedt ondersteuning aan maatschappelijk kwetsbare jongeren tussen 18 en 30 jaar in de regio Koksijde, Veurne, De Panne, Nieuwpoort en Alveringem. Eind juni deelden de trajectbegeleiders vol trots het activiteitenrapport met partners en stakeholders. Ze toonden resultaten, eff

Lees nieuwsbericht
2023-06-29

Het succesverhaal van Bert

Bert vond zijn passie voor ICT met hulp van jobcoach Lise. Ondanks gebrek aan formele opleiding bood Gemeente Wemmel hem een stage aan. Zijn kennis bleek uitstekend en hij kreeg een aangepaste vaste job. Dit succesverhaal toont de waarde van een gedreven jobcoach.

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/08/25