2016-03-14

Jongeren Buso op bezoek bij de politie


Foto: Leo De Nijn

Groep INTRO was woensdag met 19 leerlingen van de Buso-school Sint-Janshof te gast bij de politie van Mechelen - Willebroek

Jolien Gadeyne van Groep INTRO: “We gaan geregeld met deze jongeren met een verstandelijke beperking op stap om ze Mechelen te laten ontdekken. Een bezoek bij de politie stond al langer op hun verlanglijstje. Ze zitten met veel vragen over de werking van de politie en daar hebben ze hier een antwoord op gekregen."

Volgend jaar staat een gelijkaardig bezoekje aan de brandweerkazerne op de agenda.

2024-07-11

Een tweede leven voor de bekende blauwe deelfietsen: Project Blue-bike Refurbished succesvol afgerond in Vlaams-Brabant

Hoe vorm je afgedankte Blue-bikes om tot zo goed als nieuwe fiet­sen? Vanuit die circulaire vraag lanceerde Groep INTRO samen met Blue-Mobility en de provincie Vlaams-Brabant het Blue-bike Refurbished project.

Lees nieuwsbericht
2024-05-02

Ontdek onze verhalen van 2023

Stap binnen in de wereld van Groep INTRO en ontdek de verhalen die ons dagelijks werk belichten. Van inspirerende ontmoetingen tot baanbrekende projecten, ons jaarverslag staat klaar om je mee te nemen op een reis door onze missie naar een inclusieve samenleving. 

Lees nieuwsbericht
2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2016/03/14