2022-10-20

Inclusie Doe Dag 2022


Programma:

13:00u  Welkom

13:15u  Inleiding

13:30u  Workshop 1

15:00u  Pauze – netwerking – infobeurs

15:30u  Workshop 2

17:00u  Receptie – netwerking – infobeurs

Er is keuze uit volgende workshops:

Werken aan toegankelijkheid

Via concrete voorbeelden gaan we in op de toegankelijkheidscyclus. Je krijgt tips, en we maken ruimte om dit in de Brusselse context toe te passen met ervaringsdeskundigen.

Introductie SMOG

Je maakt actief kennis met de meest voorkomende gebaren van deze ondersteuningstaal, en focussen op een vlotte dialoog waarin ondersteuning welkom is.

Begeleidershouding in je werking

Aan de hand van praktische casussen oefen je goede handelingen in het begeleiden van personen met een beperking.

Contact met ouders

Je krijgt handvaten hoe je tot een goede dialoog komt met ouders van kinderen of jongeren met een beperking. Je krijgt tips voor een vlotte, gepaste samenwerking.

Introductie omgaan met een verstandelijke beperking en ASS

Via praktijkvoorbeelden leer je de nuances kennen tussen verschillende beperkingen, alsook welke signalen je kan herkennen bij een vermoeden van een beperking.

Wil je erbij zijn? Klik hier  

2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2022/10/26