2016-10-21

Groep INTRO nam deel aan de actie Polsslag in Sint-Niklaas


Groep INTRO vzw nam deel aan de Actie Polsslag in Sint-Niklaas. Deze actie ging door in het kader van de Werelddag van verzet tegen Armoede.

Polsslag, een samenwerkingsverband van beweging.net Sint-Niklaas, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen, ABVV Oost-Vlaanderen, VLOS, Welzijnsschakels Sint-Niklaas, Wijkgezondheidscentrum De Vlier en Zigzag, nodigde iedereen uit om letterlijk op dezelfde nagel te blijven kloppen. Ze zetten hiervoor een houten kunstwerk aan het Welzijnshuis in Sint-Niklaas. De strijd tegen armoede is nog lang niet gestreden en dat wil Polsslag duidelijk maken. ‘We geven niet op, we blijven op dezelfde nagel kloppen’, zegt Betty Goosens van Polsslag.  De aanwezigen kregen soep en brood, er was muziek en enkele mensen getuigden over leven in armoede.

2024-07-11

Een tweede leven voor de bekende blauwe deelfietsen: Project Blue-bike Refurbished succesvol afgerond in Vlaams-Brabant

Hoe vorm je afgedankte Blue-bikes om tot zo goed als nieuwe fiet­sen? Vanuit die circulaire vraag lanceerde Groep INTRO samen met Blue-Mobility en de provincie Vlaams-Brabant het Blue-bike Refurbished project.

Lees nieuwsbericht
2024-05-02

Ontdek onze verhalen van 2023

Stap binnen in de wereld van Groep INTRO en ontdek de verhalen die ons dagelijks werk belichten. Van inspirerende ontmoetingen tot baanbrekende projecten, ons jaarverslag staat klaar om je mee te nemen op een reis door onze missie naar een inclusieve samenleving. 

Lees nieuwsbericht
2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2016/10/21