2016-10-21

Groep INTRO nam deel aan de actie Polsslag in Sint-Niklaas


Groep INTRO vzw nam deel aan de Actie Polsslag in Sint-Niklaas. Deze actie ging door in het kader van de Werelddag van verzet tegen Armoede.

Polsslag, een samenwerkingsverband van beweging.net Sint-Niklaas, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen, ABVV Oost-Vlaanderen, VLOS, Welzijnsschakels Sint-Niklaas, Wijkgezondheidscentrum De Vlier en Zigzag, nodigde iedereen uit om letterlijk op dezelfde nagel te blijven kloppen. Ze zetten hiervoor een houten kunstwerk aan het Welzijnshuis in Sint-Niklaas. De strijd tegen armoede is nog lang niet gestreden en dat wil Polsslag duidelijk maken. ‘We geven niet op, we blijven op dezelfde nagel kloppen’, zegt Betty Goosens van Polsslag.  De aanwezigen kregen soep en brood, er was muziek en enkele mensen getuigden over leven in armoede.

2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2016/10/21