Tuin- en omgevingsaanleg

Tuin- en omgevingsaanleg

Je tuin mee onderhouden of een totale make-over? Ecologisch én sociaal verantwoord? Dat kan. Wij verzorgen jouw tuinproject van A tot Z. Of het nu over een stadstuintje of een openbaar domein gaat, over het aanleggen van geveltuintjes of groendaken, of over een wilde bloementuin of een moestuin; wij zijn jouw partner.

Ons aanbod

Tuinaanleg Inrichting openbaar domein Bestratingen Geveltuintjes Groendaken Afwatering- en bevloeiingsaanleg Wadi, kreken en beken

Tuinaanleg

Zin in een metamorfose van jouw voetbalgazon tot een rozentuin of dergelijke? Bij ons kan je terecht voor jouw volledige tuinproject: van ontwerp tot realisatie. En indien gewenst ook voor verder onderhoud nadien!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Inrichting openbaar domein

Aanleg van groene zones in dorp of stad. Denk hierbij aan aanplanting, inzaaiing, gazonaanleg, aanplanten van hagen, heggen, bomen, aanleggen van paadjes en dergelijke meer.

Contacteer ons voor een offerte op uw maat.

Bestratingen

Bestrating zorgt voor de volledige afwerking van tuinen of domeinen. Je kan bij ons terecht voor de aanleg van opritten, terrassen, tuinpaden, sierbestrating, bestrating op publiek openbaar domein.

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Geveltuintjes

Geveltuintjes maken straten mooier, brengen meer natuur in de stad en zijn goed voor de luchtkwaliteit. In de zomer koelen planten de stad af en helpen zo mee het hitte-eilandeffect aan te pakken. Daarnaast produceren de planten zuurstof en filteren ze fijn stof. Gevelplanten beschermen ook de woning tegen weer, wind en hitte en isoleren zo de woning.  Wij bekijken graag alle mogelijkheden samen met jou.

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Groendaken

Al aan een groendak gedacht?  Dit geeft een mooie en natuurlijke uitstraling, heeft een isolerende werking en bovendien dragen groendaken bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Ze helpen ook de luchtkwaliteit te verbeteren doordat ze fijnstof filteren.  Je kan bij ons terecht voor ontwerp, uitvoering en onderhoud!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Afwatering- en bevloeiingsaanleg

Aanleg waterafvoer, riooltjes, drainage, irrigatiekanalen ... Wij zijn er voor al jouw afwaterings- en bevloeiingsaanleg.

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Wadi, kreken en beken

Graafwerken, wateropvang en waterafvoer, gebruik makend van natuurlijke landschapskenmerken. Wij leggen jouw wadi, kreken en beken aan en/of zorgen voor het onderhoud ervan.

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Onze beloftes

 • Ecologisch

  Wij gebruiken natuurlijke en ecologische technieken, waarbij handwerk centraal staat

 • Op maat

  Wij werken op maat van jouw nood, beschikbare ruimte en budget

 • Innovatief

  Wij hebben aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen: van wilde bloemenweide tot moestuin vol vergeten groenten

 • Van alle markten thuis

  Wij verzorgen jouw stadstuintje, maar ook het stadspark

Media

Contacteer onze verantwoordelijke

Ik heb een vraag over:
Maarten
Hallo, ik ben Maarten .

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent tuin- en omgevingsaanleg.

Groep INTRO is op verschillende domeinen actief.

Bekijk ook onze andere categorie├źn.Bekijk ons volledig aanbod