Ontwerp en aanleg van groene speelzones

Ontwerp en aanleg van groene speelzones

Mag het een pak avontuurlijker? Bij het creeëren van speelzones richten wij ons op ravotters die graag ontdekken, experimenteren, klimmen, springen, kruipen... Door zelf leuke speelelementen te maken of door natuurlijke materialen te gebruiken. De grillige structuur van natuurlijke materialen biedt eindeloze mogelijkheden. In een groen kader, met verrassende ondergronden of waterpartijen, schuilt urenlang speelplezier.

Ons aanbod

Speelton Speelfort Aanleg speelzone Avontuurlijk spelen

Speelton

Heb je een beperkte oppervlakte ter beschikking, dan is een speelton altijd een goed idee. Zet een speelton in het park, en kinderen maken er hun plekje van: een clubhuisje om gezellig samen te komen, een schooltje, een schuilplek tegen de regen en met wat fantasie een heuse piratenboot!  

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Speelfort

Heb je wel enige oppervlakte ter beschikking, dan is een speelfort voor stoere ridders misschien wel een mogelijkheid! In een speelfort zijn allerlei zaken mogelijk: denk maar aan hangbruggen, klimrekken, uitkijktorens of een ooievaarsnest. Of wat dacht je van een mysterieus doolhof?

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Aanleg speelzone

Een nieuw buurtspeelpleintje of een speelzone aan jouw horeca zaak? Wij zorgen hiervoor van ontwerp tot realisatie, veiligheidsopvolging inbegrepen. Deze opvolging en controle gebeurt door ons hiervoor gecertificeerd personeel, dat alle details kent van de nieuwe de wetgeving op de veiligheid in speeltuinen.

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Avontuurlijk spelen

Voor het ontwerp en de aanleg van avontuurlijke speelzones maken we gebruiken van de natuurlijke omgeving, grillige natuurmaterialen, water, rotsen, hoogteverschillen, de aanwezige ondergrond. Ideaal voor ravotters die graag ontdekken, experimenteren, klimmen, springen, kruipen … Kom met jouw idee naar ons en we bekijken samen de mogelijkheden!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Onze beloftes

 • Ecologisch

  Wij werken met 100% duurzame en ecologische materialen

 • Alles kan

  Van kleine ingreep tot totale make-over

 • Met inspraak

  Waar mogelijk werken we graag met inspraak van de ravotters zelf

 • Wij kijken verder

  We hebben aandacht voor de omgeving of vlakbijgelegen dienstverlening

Contacteer onze verantwoordelijke

Ik heb een vraag over:
Maarten
Hallo, ik ben Maarten.

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent ontwerp en aanleg van groene speelzones.

Groep INTRO is op verschillende domeinen actief.

Bekijk ook onze andere categorie├źn.Bekijk ons volledig aanbod