Groene speelplaatsen

Groene speelplaatsen

Weg met die saaie betonnen speelplaats! Wij staan in voor de vergroening en het speelbaar maken van jouw speelplaats, park of plein. Wil je wat bloembakken en een nieuw speeltuig om de boel op te fleuren, wens je een plantenperkje hier of daar, of lijkt een moestuin je wel wat? Of misschien is de speelplaats wel klaar voor de volledige groen-make-over? Wij denken met jullie mee, en zorgen voor ontwerp en uitvoering!

Ons aanbod

Een beetje groen op ons beton Een stukje beton maakt plaats voor meer groen Weg met dat beton, volledig groen! Een plekje voor dieren

Een beetje groen op ons beton

Willen jullie graag wat meer groen op de speelplaats of op het buurtplein, maar zijn grote werken niet echt een optie? Kleine dingen kunnen reeds een verschil maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van bloembakken en kruidenbakken. Wij werken een concept voor jullie uit op maat van de mogelijkheden die er zijn!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Een stukje beton maakt plaats voor meer groen

Graag meer groen op de speelplaats of het buurtplein? Hebben jullie de mogelijkheid om wel wat bestrating uit te breken en wat (permanente) plantvakken te voorzien?  Hier en daar wat boompjes planten, een moestuin aanleggen, de muren opfleuren met klimplanten en ook groenaanplanting in enkele vakken voorzien; het maakt een wereld van verschil!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Weg met dat beton, volledig groen!

Hebben jullie de kans om all the way te gaan en jullie speelplaats of buurtplein volledig te bevrijden van al het beton? Wij zien het volledig zitten om deze vergroening helemaal waar te maken. We begeleiden dit vergroeningsproject van A tot Z: mee het concept uitdenken, het ontwerp maken en de uitvoering verzorgen en opvolgen!

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Een plekje voor dieren

Zetten jullie zich als oudercomité achter het MOS-project? Wij helpen jullie met de uitvoering van het maken van plekjes voor dieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een kippen- of konijnenhok, het aanleggen van een graaszone of van de verblijfzones voor de dieren. Of als jullie het een beetje minder groots zien: wat dachten jullie van het installeren van een bijenhotel?

Contacteer ons voor een offerte op jouw maat.

Onze beloftes

 • Speelplezier

  Uren speelplezier in het groen voor jouw leerlingen

 • Uw partner

  Wij zijn graag partner van jouw oudercomité, zowel voor ontwerp als realisatie

 • Op maat

  Onze plannen op maat jouw subsidiedossier

 • Met onze handen

  Indien mogelijk vermijden we grote machines en realiseren onze handen jouw groen paradijs

Contacteer onze verantwoordelijke

Ik heb een vraag over:
Maarten
Hallo, ik ben Maarten.

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent groene speelplaatsen.

Groep INTRO is op verschillende domeinen actief.

Bekijk ook onze andere categorie├źn.Bekijk ons volledig aanbod