>
Jeugdopbouwwerk

Jeugdopbouwwerk

Torhout

Hey, ik ben Lars, jeugdopbouwwerker in Torhout. Ik ontmoet jongeren in de openbare ruimte, bouw ik vertrouwensrelaties op en in een later stadium ga ik aan de slag mey hun noden. Ik richt me voornamelijk op jongeren die oprgroeien in een maatschappelijke kwetsbare situatie en speel hun signalen, bij voorkeur samen met hen door aan het lokale bestuur.

Ik bereik de jongeren via een vaste instuifwerking, Torhout Beach. Dit is een caravan in het stadspark, gevuld met sport- en spelmateriaal en toegankelijk voor elke jongere die ik ontmoet. De caravan zelf is een hotspot geworden die gedragen wordt door vrijwilligers. Ik fungeer als coach. We geloven sterk in mede-eigenaarschap en willen tenslotte jongeren de verantwoordelijkheid geven om ons verhaal samen te laten groeien.

Daarnaast heb ik nog tal van initiatieven. Zo kunnen jongeren bv. elke maandag langkomen tijdens de biljartbabbels. Dan ben ik beschikbaar voor de jongeren die nood hebben aan een laagdrempelig moment waar we rond de tafel kunnen spelen en delen, lachen en huilen. Elke woensdag organiseren we FC Beach, een eigen buurtsportinitiatief. Voetballen om te verbinden. Gelijk ook wie je bent of wat je niveau ook is, je bent steeds om 20u welkom in de sporthal. Ook voor workshops, vormingen, kampen, skatecontest… kan je bij mij terecht.

Benieuwd naar? Volg ons gerust op sociale media: Facebook Instagram Tiktok !

Je vindt jeugdopbouwwerk Torhout op Markt 1, 8820 Torhout

 

Strombeek-Bever

Openingsuren STB- lokaal : woensdag en vrijdag: 15-20u

Adres: Sporthal Vertommen, Grote Winkellaan 1, Strombeek-Bever

Wemmel

We richten ons in het bijzonder op anders-/ niet-georganiseerde jongeren die geen of weinig aansluiting vinden bij het regulier aanbod. We vormen een brug tussen de jongeren, het lokaal bestuur en andere voorzieningen om zo de participatie te verhogen.

Via instuifmomenten en outreach werken maken we binding met de jongeren om te kunnen inspelen op hun noden en behoeften. We bieden recratieve en/of educatieve activiteiten aan. Voor sommige thema's doen we dit in projectvorm.

Openingsuren (door JOW en animatoren)

  • Woensdag van 14u tot 18u en van 19u tot 22u
  • Vrijdag van 18u tot 22u
  • Woensdag van 14u tot 18u en van 19u tot 22u

Je vindt jeugdopbouwwerk Wemmel in J. De Ridderstraat 49, 1780 Wemmel (kantoor)

Locaties aanbod

  • Jeugdhuis Barcode, Steenweg op Brussel 115, te Wemmel
  • Jeugdwerking Wemmel, Zalighedenlaan 26, te Wemmel

Contact: Younes

Mol

Ik ben Gijs. Als jeugdopbouwwerker in Mol ga ik actief naar de plaatsen op zoek waar jongeren zich bevinden. Daar tracht ik een vertrouwensband op te bouwen en aan de slag te gaan met hun noden.

Ik leidt jongeren met een specifieke vraag toe naar de gemeentelijke dienst die hij/zij nodig heeft. Tegelijk breng ik deze noden over naar het beleid van de gemeente, om zo structureel te werken aan deze noden. Maar ook door “empowerent” te werken versterk ik ook jongeren om meer grip te krijgen op hun leven en samen met hen projecten uit te werken.

Facebook Instagram

Asse

In Asse gaat jeugdopbouwwerker Louis aan de slag met de lokale jongeren. Na een periode van outreaching en bevraging organiseert hij samen met de jongeren acties en activiteiten op basis van hun noden en interesses. Nieuwe zaken ontdekken, samen een leuke, veilige plek creëren voor jongeren, dat is waar JOW Asse voor gaat.

Openingsuren instuif: van 14u30 tot 18u30 (op woensdag)

Je vindt ons in Nieuwstraat 122C, 1730 Asse en Parklaan 22, 1730 Asse

  • Instagram: @buurtwerk1730
  • Snapchat: buurtwerk1730

Contact: Louis

Onze beloftes

Contacteer onze verantwoordelijke

Ik heb een vraag over:

Virginie
Hallo, ik ben Virginie.

Jouw contactpersoon voor alle informatie omtrent jeugdopbouwwerk.

Groep INTRO is op verschillende domeinen actief.

Bekijk ook onze andere categorie├źn.


Bekijk ons volledig aanbod
Laatst gewijzigd op: 2024/01/26