2023-07-15

West4Youth versterkt jongeren in de Westhoek


West4Youth helpt jongvolwassenen die tussen wal en schip vallen. Met persoonlijke coaches begeleiden we hen op hun weg naar werk of ondernemerschap, rekening houdend met hun individuele behoeften en wensen.

Bij WEST4Youth staat de jongere centraal! Samen met hen ontdekken we hun sterke punten en bouwen we aan een uniek traject. Het resultaat? 44% van de jongvolwassenen is nu aan het werk, en 8% volgt een opleiding.

We zijn trots op dit partnerschap met CAW Centraal-West-Vlaanderen, Arktos, Argos, Solentra, De Sleutel, Havenzate, CGG Largo en de lokale overheden. Samen vormen we een hecht team van jongerencoaches die ondersteuning bieden in de eigen leefomgeving van de jongeren.

Uiteraard zijn er uitdagingen, zoals wachtlijsten voor psychische hulp en beperkte mobiliteit, maar we blijven gemotiveerd om jongeren te helpen stappen te zetten en te vertrouwen op hun eigen talenten.

Met WEST4Youth geven we jongeren de controle over hun eigen leven terug en laten we hen geloven in zichzelf. Samen bouwen we aan een sterke toekomst! 

2024-05-02

Ontdek onze verhalen van 2023

Stap binnen in de wereld van Groep INTRO en ontdek de verhalen die ons dagelijks werk belichten. Van inspirerende ontmoetingen tot baanbrekende projecten, ons jaarverslag staat klaar om je mee te nemen op een reis door onze missie naar een inclusieve samenleving. 

Lees nieuwsbericht
2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2023/08/25