nieuws  >  Vorming 'Over de Grens' 19/05/2017

Vorming 'Over de Grens' 19/05/2017

0
   

 

Wordt u als professional soms ook geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag en crisissituaties in uw organisatie of groepen ? Bent u op zoek  naar tips die doorheen de jaren uitgetest en beproefd zijn in het werken met en begeleiden van kansengroepen ? 
 
In de vorming “ Over de grens “ krijgt u tools aangereikt om te reageren op moeilijke situaties. Hiernaast is er ruimte om te reflecteren over situaties die zich voordeden. Lees meer ...  

Trainer:

Bob Sommen.  

In 2012 afgestudeerd als Gezinswetenschapper (HUB) en Integraal Psychotherapeut (Agape). Werkzaam geweest o.a. in de bijzondere jeugdzorg en als vormingswerker bij Groep INTRO. Hij is vertrouwd met herstelgericht werken sinds 2003, legt zich verder toe op “ Eigen Kracht Conferenties (EKC) en Rots & Water (2012).

Voor wie?

Deze vorming valt binnen ons aanbod Ducktape. Met dit vormingsaanbod wil Groep INTRO zijn expertise in het werken met jongeren verspreiden. De vormingen van Ducktape zijn zeer geschikt voor alle jongerenbegeleiders, zowel in onderwijs als in vrijetijdscontext.

Wanneer?

19 mei 2017 van 9u00 tot 15u30

Waar?

Duin en zee

Fortstraat 128

8400 Oostende

Inschrijven

Inschrijven kan je door te mailen naar ducktape@groepintro.be . Daags voor de vormingsdag, volgt nog een praktische uitnodiging door de sessiegever.

Kostprijs

Deelnameprijs is 80€ per persoon. In deze prijs zit een dag vorming, koffie en water en een syllabus. ‘s Middags wordt er geen eten voorzien door de organisatie.  

Nog vragen?

Steven Vercruysse

T 09/ 229.39.70

steven.vercruysse @groepintro.be 

 

Deze info in een afprintbaar document?  Klik hier.

Bekijk alle nieuwsberichten
 
Bekijk alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van Groep INTRO
  1. Volg ons op Facebook
  2. Schrijf u in op de nieuwsbrief