2021-04-01

Onze deuren staan open voor 250 top-collega’s!


Groep INTRO en Levanto worden één organisatie

Vandaag zetten Groep INTRO en Levanto een belangrijke stap: we bundelen de krachten en integreren de dienstverlening en de medewerkers van Levanto volledig in Groep INTRO.

De overname past binnen de strategie van beide organisaties om toonaangevend te blijven in Vlaanderen en Brussel als expert in de begeleiding en inschakeling van mensen in maatschappelijk kwetsbare situaties.

De toon aangeven, dat doen we onder andere met ons maatwerkbedrijf en lokale dienstenonderneming waar we werken aan de ontwikkeling van talent! Meer dan 500 mensen leveren duurzame producten en diensten aan bedrijven, lokale besturen en particulieren.  Hun soms onontgonnen talenten zetten we in op tal van activiteiten: in de horeca, groenonderhoud, hout, renovatie, restauratie, energie en duurzame mobiliteit. Vandaag komt daar een extra troef bij met de afdeling professionele schoonmaak en het dienstenchequebedrijf voor schoonmaak bij particulieren aan huis.

We voorzien ook honderden andere bedrijven van talent. Dat doen we door mensen waarvan de competenties minder gezien worden, onder de aandacht te brengen van werkgevers. Samen zoeken we hoe deze mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame plek krijgen op de werkvloer. Dit proces naar werk ondersteunen we met coaching, begeleiding en opleiding van werkenden en werkzoekenden. Werkgevers ondersteunen we met onze expertise in de hele HR-keten: van werving en selectie, opleiding en coaching tot advies over meer inclusie in hun bedrijf.

Maar daar houdt het niet op. Jaarlijks optimaliseren we de kansen van enkele duizenden leerplichtige jongeren die dreigen uit de boot te vallen, om met de juiste kwalificaties en vaardigheden de school te verlaten. En in de vrije tijdwaar verbinding, ontmoeting en grenzen verleggen centraal staan, kunnen jongeren zich bij ons ontplooien tot wie zij willen worden. In buurten dragen we bij aan een positief buurtklimaat en een warmere samenleving. En we begeleiden ook honderden mensen die in aanraking komen met justitie met het oog op meer verbinding en een realistisch toekomstperspectief.

Samen bereiken we meer dan 20.000 klanten en cliënten per jaar. Met zo’n 1.000 medewerkers kijken we positief naar de toekomst en staan we meer dan ooit garant voor een betrouwbare dienstverlening en een loyaal partnerschap!

2024-03-25

Tik-Tak versus Tik-Tok

Tik-Tak versus Tik-Tok - Jong talent vinden en behouden op je werkvloer. Een vorming voor werkgevers die hun werkplek 'jongeren-proof' willen maken!

Lees nieuwsbericht
2024-02-03

Opleiding schoonmaak in de zorg 2024

We organiseren dit jaar opnieuw de opleiding Schoonmaak in de zorg in Antwerpen. Groep INTRO verzorgt de opleiding in samenwerking met het Sociaal Fonds voor Privéziekenhuizen. Deelnemers leren schoonmaken in ziekenhuizen. Schrijf je snel in voor de infosessies op 4 maart.

Lees nieuwsbericht
2023-11-14

Van de Lübecksite naar een vast contract

Van bedelen op straat naar een vaste job en huurwoning? In een video vertellen Trandafir, Rosa, Toma en Liliana hoe ze een vaste job vonden bij maatwerkbedrijf Demival.

 

Lees nieuwsbericht
Lees alle nieuwsberichten
Laatst gewijzigd op: 2021/09/08