nieuws  >  Breng jouw stem uit voor de prijs 'Zorgverhaal 2017'!

Breng jouw stem uit voor de prijs 'Zorgverhaal 2017'!

0
   

Als opleidingspartner werken wij mee aan het project 'Innovatief wijkzorgmodel op maat van een kwetsbare buurt'  (Brusselse cultuur-sensitieve zorgambassadeurs) in opdracht van EVA vzw.  Dit project is genomineerd voor de prijs van 'Zorgverhaal 2017', een initiatief van het Rode Kruis Vlaanderen.

Samen met Dag van de Zorg gaat Rode Kruis-Vlaanderen op zoek naar het Zorgverhaal van het jaar: een inspirerend, authentiek verhaal van een organisatie die met veel ‘goesting’ de beste zorg biedt aan zijn cliënt, patiënt of bewoner.

Wij denken dat dit project het zeker waard is om Zorgverhaal 2017 te worden. Graag vragen wij dan ook jullie stem voor dit project. Je kan tot 13 maart stemmen via http://www.rodekruis.be/stem-voor-het-zorgverhaal-2017/familiehulp-en-partners/

 

Alvast bedankt namens het projectpartnerschap EVA vzw, Kenniscentrum Woonzorg Brussel, VUB, de operationele partners Aksent, Familiehulp, Solidariteit voor het Gezin, Thuiszorg Brabant en de opleidingspartners Groep INTRO en Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen.

 

Een woordje over het project (zie ook via link):

"Om de grote kloof tussen de Brusselse senioren uit de  Brusselse volksbuurten en het zorgaanbod te overbruggen, gaan  10 ervaringsdeskundige in de (mantel)zorg  aan de slag  (met een werkervaringscontract of als vrijwilliger) bij een Nederlandstalige Brusselse thuiszorgdienst. Zij volgen een leer-werktraject  om uit te groeien tot cultuur-sensitieve zorgambassadeur om de link te leggen naar Brusselse senioren en  hun ervaringsdeskundigheid aan te wenden om collega’s  te ondersteunen bij het geven van maatgerichte zorg."

Bekijk alle nieuwsberichten
 
Bekijk alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van Groep INTRO
  1. Volg ons op Facebook
  2. Schrijf u in op de nieuwsbrief